Varekurv 0 vare(r)
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen
Alle priser er incl. moms
Tjek vejret for de kommende døgn.
Århus-kysterne
Djurs-kysterne
Mariager Fjord
Horsens Fjord
Randers Fjord


Friske Børsteorm, Sandorm, Regnorm, Tigerorm og Tobis i butikken hver dag.

 


Havture med Yellowreef
Vi starter turene igen i marts 2017

Læs mere her

Kastekurser 1- & 2 flue
Vi starter vore populære kastekurser igen i midten af April 2017 og forsætter så længe der er behov.
Læs mere herStefs lystfiskergrej er i dag en grejbutik i sin helt egen klasse

 

Stefs lystfiskergrej roser sig af at være førende, når det gælder udvalget i endegrej. Her findes levende agn ved siden af byens største udvalg i markedets førende woblere, spinnere og blink. Mens fluesortimenterne dækker lige fra det fineste nymfefiskeri, kystfluer, P&T-fluer, over laksefluer til de største geddefluer.

 

Stefs lystfiskergrej har også et stort udvalg i beklædning, der holder lystfiskeren tør og varm lige fra fingerspidserne og ud til lilletåen. Handsker, sokker, huer og kasketter hænger overfor vadejakker fra producenter som Hardy, Simms, Loop, Rapala og Ron Thompson. Almindelige gummistøvler står sammen med skridtstøvler, åndbare waders og neoprenwaders af de samme mærker.

 

Stefs lystfiskergrej sælger en pakke orm til havnen med samme omhu som markedets bedste fluesæt. Knægten, der står med en halvtresser til silde- eller bundsnøreforfang, får samme behandling som den kunde, der afprøver aktionen i Hardy-stangen.

 

Stefs lystfiskergrej har selvfølgeligt et righoldigt udvalg i fluebindingsmaterialer og kroge, og vi sætter en ære i at følge op på de nyeste materialer. Og da vi er meget ivrige fluefiskere bestræber vi os hele tiden på at tilbyde de bedst mulige materialer på markedet.

 

Hos Stef’s lystfiskergrej er vi inkarnerede lystfiskere og erfaringerne spænder fra det tunge havfiskeri, laksefiskeriet i brusende åer og elve, Put & Take-søernes tunge regnbuer, nymfe- og tørfluefiskeri i landets mindste åer til den stille meditative stirren på et flåds sagte vibrationer, når småskallerne napper. Med beliggenheden tæt på Århus Havn og kysterne rundt omkring i det østjyske er vi selvfølgeligt også et selvklart valg for både kystfiskeren og molefiskeren. Det behøves vel ikke at nævnes at udvalget i liner, hjul og stænger matcher alle de nævnte former for fiskeri.

 

Stefs lystfiskergrej tilbyder lystfiskeren en række aktiviteter og ture, der spænder over fluebinding, instruktioner i kast med fluestang, ture på Det Gule Rev, guidede fisketure til Mörrumsåen, fluefiskeri i majfluesæsonen, kystture efter hornfisk og grejdage.

Du kan også få skræddersyet en aktivitet, der dækker netop dine behov og ønsker.

 

Stefs lystfiskergrej er altså kort sagt en grejbutik, hvor alle lystfiskere er velkomne. Ikke bare i den daglige åbningstid; men hele døgnet rundt – året rundt, da næsten hele varelageret er tilgængeligt på hjemmesiden www.stefs-lystfiskergrej.dk. Her har vi online salg med levering af ordrer fra dag til dag ved bestilling inden klokken 16.00 på hverdage

 

Vor mission er at tilbyde et sortiment med alt, hvad en lystfiskers hjerte begærer. Så du får den optimale oplevelse og afslapning i naturen, hvad enten du er professionel, begynder eller mest til hygge med familien.

 

Vor vision – at dække alle dine behov som lystfisker.

 

Knæk og bræk!